Priručnici | Besplatni propisi | Državni praznici | Besplatni obrasci | Registar sl. glasila | 100 pitanja i odgovora | Savetovanja

O adresaru

Treba Vam geometar?

 

Pokrenuli smo informativni projekat Adresar geometara, kako bismo omogućili pravnim i fizičkim licima da pretraže bazu geometara kako bi lakše izabrali subjekta koji pruža geodetske usluge.

Treba Vam geometar koji će snimiti parcelu ili podzemne vode, izvršiti deobu parcele, izraditi geodetski snimak, katastarsko - topografski plan ili Elaborat geodetskih radova za legalizaciju objekata, vršiti obeležavanje, iskolčavanje i etažiranje objekata, izrađivati situacione i topografske planove, pratiti sleganja objekata, vršiti 3D snimanje objekata itd? Treba Vam geometar u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili nekom drugom mestu u Srbiji?

Na pravom ste mestu! Na našem portalu, nalazi se blizu 300 subjekata, sa ažurnim poslovnim i drugim korisnim informacijama. Takođe, možete pogledati koji Vam je geometar teritorijalno najbliži, kako ne biste gubili svoje dragoceno vreme.

Svesni smo da je uloga geometra veoma zahtevna, te ćemo se truditi da svakodnevno razvijamo ovaj informativni portal kako bismo svakom posetiocu pomogli u potrazi za saradnikom za ovu osetljivu oblast.

Ako je pored adrese i opisa naznačena opcija “verifikovan”, to označava da su podaci tačni, potvrđeni i uređeni od strane konkretnog geometra.

Na vrhu ukucajte ime geometra i/ili izaberite mesto i dobićete listu rezultata geomatara pod tim imenom i/ili na toj lokaciji.